Bemutatás

A telc Vizsgaközpont bemutatása:
A telc Hungary Nonprofit Kft. (1132 Budapest Váci út 22–24., továbbiakban Vizsgaközpont) a telc vizsgarendszer magyarországi képviselője és vizsgaközpontja a telc gGmbH által 2019. február 15-én kiadott meghatalmazás alapján. A telc Hungary az Oktatási Hivatal határozata értelmében 2019. április 23-tól kezdte meg államilag elismert nyelvvizsgáztatási tevékenységét.
A vizsgarendszer nemzetközi vizsgaközpontja Frankfurtban található. A vizsgafejlesztés az Akkreditációs Kézikönyvben meghatározott útmutató alapján, a telc gGmbH frankfurti központjában történik.
A telc vizsgarendszer Magyarországon a Közös Európai Referenciakeretben, (továbbiakban KER) meghatározott alap (B1), közép (B2) és felső (C1) szinten teszi lehetővé egynyelvű általános nyelvvizsga-bizonyítvány megszerzését angol és német nyelvből szóbeli, írásbeli és komplex vizsgatípusban.

A telc Hungary, a telc gGmbH magyarországi vizsgaközpontja az alábbi vizsgákat szervezi és bonyolítja:
telc English B1: szóbeli, írásbeli vagy komplex
telc English B2: szóbeli, írásbeli vagy komplex
telc English C1: szóbeli, írásbeli vagy komplex
telc Deutsch B1: szóbeli, írásbeli vagy komplex
telc Deutsch B2: szóbeli, írásbeli vagy komplex
telc Deutsch C1: szóbeli, írásbeli vagy komplex

Vizsgaszabályzat : http://www.telcvizsga.hu/doc/files/Szabalyzatok/telc_Vizsgaszabalyzat_2019.pdf

A nyelvvizsgákat társintézményünk az Akadémia Nyelviskola kft szervezi. Kérjük vegye figyelembe,hogy csak megfelelő számú jelentkező esetén tud Esztergomban vizsgázni ! Részletekről kérjen tájékoztatást nyelviskolánkban.