Bemutatkozás

A Mária Valéria Nyelviskola 1998-ban jött létre. Társintézménye az Akadémia Nyelviskola Kft. 2009-ben alakult, a megnövekedett, országos lefedettséget igénylő, vállalati nyelvtanfolyamok intézményi háttereként. Központunk Esztergomban van, ezen kívül két telephellyel rendelkezünk.

Az évek alatt összegyűjtött tudás, tapasztalat és a folytonos fejlődésre való törekvés tett minket a régió egyik legjobb, legismertebb nyelviskolájává. Iskolánk a minőségi, kommunikatív nyelvoktatásra helyezi a hangsúlyt és célunk, hogy a nálunk tanuló és a hozzánk jelentkező diákok minden tekintetben a legszínvonalasabb szolgáltatást, oktatást kapják a kezdetektől a céljaik eléréséig. Egységes minőségirányítási rendszerünk, saját fejlesztésű könyveink, az oktatás részletesen kidolgozott módszertana és tanáraink felkészültsége mind a színvonalas egyéni, csoportos, illetve vállalati kihelyezett oktatást hívatottak elősegíteni. Hitvallásunk, hogy a több évszázados, méltán világhírű magyar pedagógiai hagyomány jól ötvözhető a legmodernebb, beszédcentrikus nyelvoktatással.

A Mária Valéria Nyelviskola 2003 óta ECL, az Akadémia Nyelviskola 2018 óta TELC és Corvinus vizsgahelyként nagy tapasztalatra tett szert mind az eredményes felkészítésben, mind a vizsgáztatásban. Az esztergomi vizsgahelyszíneken évente 600-800 vizsgázó jelentkezik nálunk alap-, közép- vagy felsőfokú nyelvvizsgára angol, német vagy olasz nyelvből.

Iskolánk fordító és tolmács tevékenységet is végez a kezdetek óta. Irodánk sok éves tapasztalattal a háta mögött mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa a fordítás és tolmácsolás területén minden ügyfelének. Fennállásunk óta szinte minden témakörben fordítottunk már. Vállalunk szakfordításokat, műfordítást, lektorálást a legkülönbözőbb témákban. Hisszük, hogy egy jó fordítóiroda alapját a szakmailag maximálisan felkészült fordítók adják, ezért kizárólag végzettséggel rendelkező fordítókat alkalmazzuk. Cégünk vállalja a tolmácsolás minden fajtáját is. Munkánk színvonalára több éves gyakorlattal rendelkező tolmácsaink jelentenek garanciát. A tolmácsolási fajták kiválasztása a megrendelő igénye és az esemény jellege alapján történik.

Tevékenységeink

Cégadatok

Adószám: 26192464-1-11

Bankszámlaszám: 58600575-11213419 (Duna Takarékszövetkezet)

Cégjegyzékszám: 11-06-011278

Felnőttképzési nyilvántartási szám : B/2020/001488