Rólunk írták

KIRCHHOFF Hungária Kft.

„A Mária Valéria Nyelviskola munkakapcsolatunk legelejétől fogva kiemelten fontosnak tartotta, hogy szolgáltatásait egyéni igényeinknek megfelelően formálja. Cégünk évek óta bízza angol és spanyol műszaki jellegű fordítási és tolmácsolási munkáit a nyelviskolára, valamint alkalmazottaink nyelvoktatásában is tevékenyen részt vesznek. Jelenleg 8 csoportunk tanul angolul és németül. Több alkalommal műszaki szaknyelvű német és angol fordítókat, tolmácsokat bocsátottak rendelkezésünkre, akik mind időben, mind munkatempóban kiválóan alkalmazkodtak a Kirchhoff elvárásaihoz. Reméljük, hogy együttműködésünk a jövőben is ilyen sikeres lesz!" 

Farkas Zsuzsanna ( HR Coordinátor )

Expressz Magyarország Zrt.

„Évek óta nagy megelégedéssel dolgozunk együtt a  Mária Valéria Nyelviskolával. Kezdetben a kedvező árak miatt választottuk partnerünknek, ugyanakkor ma már azt is el tudjuk róla mondani, hogy mindvégig sikeresen meg tudott felelni egyedi elvárásainknak. A tanárok fiatalok, lendületesek és szervezés szempontjából rugalmasak. Ezért óráik egyöntetűen népszerűek kollégáink körében."

Rátkai Tamás (Tréningmenedzser )

Saint-Gobain Zrt.

„A nyelviskolával évek óta sikeresen dolgozunk együtt. Professzionális nyelvoktatást ajánlott egy olyan szolgáltató, aki a jogszabályi követelményeknek megfelelően dolgozik, és országszerte több telephelyünkön is jelen van. Az elmúlt évekre visszatekintő sikeres együttműködésünk a Mária Valéria Nyelviskolával a kölcsönös bizalomra és a kiváló szolgáltatásra alapul."

Molnár Zita ( HR asszisztens )

Magyar Suzuki Zrt.

„A Suzuki Zrt. mindig elkötelezett híve volt az értéket hordozó termékeknek és szolgáltatásoknak, ezért partnereit is gondos figyelemmel választja ki. Így sikerült együttműködést kötni a Mária Valéria Nyelviskolával, alkalmazottaink általános és műszaki szaknyelvi angol nyelvoktatására. A központ 18 csoportunk tanítását a 3 műszakos munkarend mellett is zökkenőmentesen és eredményesen oldja meg. Az oktatás mellett japán tolmácsokat is a rendelkezésünkre bocsátott, akik az új gyártósorok összeszerelésével kapcsolatos fordítói és tolmácsolási feladatokat látták el. A tanfolyamok dokumentációja teljes körű, mindenben megfelel a hatályos törvényi előírásoknak, folyamatosan nyomon követve azok változásait is."

Mezei Viktória

"A szüleim unszolására iratkoztam be a Mária Valéria Nyelviskolába, hogy még érettségi előtt megszerezzem a nyelvvizsgát. Annyira jó hangulatban teltek a nyelvórák - köszönhetően kedvenc némettanáromnak -, hogy alig fél év alatt sikerült is elérnem a kitűzött célt. Ajánlanám mindenkinek, aki kellemes környezetben, profi tanárokkal magas színvonalú nyelvoktatásra vágyik!"

Szűcs András

"Azért választottam a Mária Valéria nyelviskolát, mert jól megközelíthető helyen van és nagyon jó a hírneve. A kellemes környezetnek és a jó hangulatnak köszönhetően mindig szívesen jártam az angol órákra. Elsőre sikerült a középfokú angol nyelvvizsgám."

Subrt Péter

"Szeretném tanárom, Andrea munkáját megdicsérni. Igazán kiváló nyelvtanár. Öröm volt hozzá járni órákra. Mindig segítőkész, pontos, precíz, rugalmas, és felkészült volt. Az órák után jó érzéssel távoztam, mert minden foglalkozás után éreztem a fejlődést. Szívből örültem, hogy Önöknél tanulhattam és kiváltképpen annak, hogy kiváló nyelvtanáruk Szűcs Andrea tanított! Kívánok neki továbbra is ilyen elhivatottságot a nyelvtanítás iránt. Ha jövőben úgy adódna, hogy a közelben telepednék le, akkor számíthatnak rá, hogy fel fogom keresni az intézményüket. A Mária Valéri Nyelviskolát meg szívesen fogom ajánlani a nyelvet tanuló ismerőseimnek. További sok sikereket kívánok mindannyijuknak."

Tóth Ildikó

 " Az órákkal és az oktatóval nagyon elégedett voltam. Mindenben segített amire szükségem volt a német nyelvtanulásban. Nagyon köszönöm neki, hogy 2 nehéz vizsgát tudtam megcsinálni Ausztriában az egyik aDiätskost a másik a Gerontopsychiatrie ami nélküle nem sikerült volna. Nagyon hálás vagyok neki és egyúttal a nyelviskolának is mivel így sikerült új munkehelyhez jutnom és ez okból nem tudok a nyelviskolába járni. Januártól idős otthonban dolgozok Bécsben és szolgálatokba járok, és 1 vagy 2 szabad napom van a szolgálatok között így ritkán sikerül hazautaznom."